In de Jaarbeurs in Utrecht vindt op 11 en 12 oktober 2014, het eerste culinaire lifestyle evenement ‘De Tasty’ plaats. Hét culinaire lifestyle evenement voor iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken.

Zet de data in je agenda: 11 en 12 oktober 2014 Jaarbeurs Utrecht.

Foodies, kookgekken en fijnproevers kunnen tijdens dit smaakvol en inspirerend evenement diverse workshops volgen, top-chefs aan het werk zien in het kooktheater, proeven op de proefmarkt, nieuwe kooktechnieken leren en proosten op het wijnplein.

Wat kan je verwachten?

Jeroen van Mierlo is natuurlijk ook tijdens dit evenement aanwezig. Samen met collega’s uit de Associatie voor Wijndocenten (AWD) worden er mooie masterclasses verzorgd. Ook neemt de AWD het ‘Vino casino’ mee. Een soort poker-wijn-spel, waar je op een leuke manier jouw wijnkennis kunt testen – en weer wat nieuws kunt leren. Kortom: de moeite waard!

Jeroen verzorgt tijdens de Tasty de Masterclasses: ‘De Kracht Van Modern Zuid-Afrika’. Begin dit jaar heeft hij nog een wijnreis gemaakt door Zuid-Afrika en kan dus uit eigen, recente ervaring hierover vertellen. Hij neemt je al proevend mee op reis door dit prachtige, moderne wijnland.
  • Ben je enthousiast geworden?
  • Heb je zin gekregen om ook naar De Tasty te komen?
  • Wil je korting op de toegangskaarten?
  • Wil je € 17,50 per kaart besparen? (toegang € 20,- i.p.v. € 37,50)

Bestel dan rechtstreeks via deze link. (met de link van AWD, krijg je deze korting)

Tot ziens, op De Tasty!
(bij de Masterclass: De Kracht Van Modern Zuid-Afrika 😉
Bron: www.detasty.nl