Wine and Business. Daar gaat het om bij ons.

Voor wie 2017-10-11T10:20:40+02:00

Wij zijn gespecialiseerd in wijnevenementen op locatie,
voor de zakelijke markt.

Onze klanten zijn ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een goed verzorgd wijnevenement. Dat kan een teambuildingsactiviteit voor het eigen bedrijf zijn of een informele, sfeervolle bijeenkomst met externe relaties.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bijeenkomst of een vergadering afsluiten met een smaakvolle wijnproeverij of wijnworkshop. Ook is het mogelijk een wijnproeverij te organiseren tijdens een zakelijk evenement, bijvoorbeeld op een beurs of netwerkevenement.

Of wat dacht u ervan om uw relaties tijdens uw bedrijfsevenement een mooi glas wijn aan te bieden? Voorzien van de bijhorende informatie door een deskundige- en representatieve vinoloog?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

U krijgt binnen 24 uur een reactie.

Wat onze klanten zeggen

Na een tendertraject van ruim 6 maanden, waren wij eind juli zo ver om onze nieuwe wijnleverancier te gaan selecteren. Met nog twee partijen in de race, hebben wij ervoor gekozen om dat via een proeverij te gaan doen. Om dat te begeleiden heb ik Jeroen gevraagd, want wij wilden graag een onafhankelijk vinoloog om zelf óók onbevooroordeeld mee kunnen doen.
In het voortraject hebben wij prettig kunnen overleggen over de manier waarop we de proefsessies wilden gaan uitvoeren, heeft Jeroen goede suggesties aangedragen en heeft hij ondersteuning geboden door de proefformulieren te maken en materialen beschikbaar te stellen e.d.. In het proefpanel van ruim 25 personen zaten meerdere niet geoefende wijnliefhebbers en daarom heeft Jeroen eerst een stukje uitleg gegeven over hoe dit te doen. Het bleek best een opgave voor de meesten in het panel, maar Jeroen heeft dat gewoon uitstekend begeleid, met leuke uitleg tussendoor.
Het resultaat van dit alles is dat wij een zuivere keuze hebben kunnen maken, waar wij allemaal achter staan. Mede dankzij Jeroen, die ik van harte aanbeveel, omdat hij zeer prettig is om mee samen te werken, verstand van zaken heeft en met zijn flair een wat zakelijke proefsessie tot een leuk event heeft weten te vormen!
Dat de taal van wijn de grenzen overschrijdt werd zichtbaar tijdens onze wijnproeverij met ons internationale team.
Met passie en met duidelijk veel kennis van zaken liet Jeroen ons ruiken, kijken en proeven. Met heerlijke kazen, tapende en andere smakelijkheden, was het een samenkomst waarbij gewoon even lekker genieten mooi samen ging met onze eerste prille stappen in de vinolgie. Een aanrader!
Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
Contact